ERKLÆRING OM PERSONVERN OG SIKKERHET

1. Innledning 

Nettstedet clima-norge.no eies og drives av Rettedal Bilkontroll AS med org.nr. 982 511 321 MVA, Næringsveien 6, 4323 Sandnes.

Nettsiden gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de sendt med post. Når du tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring 

Clima Norge AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Clima Norge AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via clima-norge.no, godkjenner du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger, kan du når som helst ta kontakt med oss på post@clima-norge.no

3. Nettstedet clima-norge.no

Vårt nettsted clima-norge.no gir deg informasjon om oss og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Du kan lese mer om levering og alternativer her. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss for å handle våre produkter, men du må oppgi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

4. Produktomtaler 

På clima-norge.no har du som kunde anledning til å legge igjen en produktomtale. Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi våre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Vi publiserer derfor produktomtaler på clima-norge.no. Dine erfaringer har stor verdi.

Hos clima-norge.no håndterer vi innsamling, behandling og presentasjon av produktomtaler etter følgende retningslinjer: 

  • Du finner det produktet du vil gi omtale på clima-norge.no og klikker deg inn på omtaler rett under produktnavnet.
  • Du gir produktet en karakter (antall stjerner) og en skriftlig tilbakemelding hvis du ønsker det.
  • Karakteren som vises ved produktet i nettbutikken, er basert på et gjennomsnitt av innsendte karakterer.
  • Navnet du oppgir vil være representert ved omtalen på clima-norge.no.
  • Alle omtaler som er produktrelaterte med verdi for andre kunder, publiseres uavhengig av karakter. Usaklige omtaler publiseres ikke.

Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en mail til post@clima-norge.no

6. Hvilke opplysninger samler vi inn? 

Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger, men kun informasjon beskrevet i denne erklæringen.

7. Bruk av opplysninger 

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester.  

8. Nettsted-analyse 

clima-norge.no bruker Google Analytics for statistiske analyser. Informasjon fra din browser samles inn og analyseres som en følge av ditt besøk på vår hjemmeside. Den innsamlede informasjonen brukes til å generere anonyme brukerprofiler som danner grunnlag for nett-statistikk. Dette betyr at informasjon som samles inn, ikke brukes til å identifisere individer og kobles helle ikke med andre data. Du kan velge å trekke deg fra datainnsamling og lagring av data når som helst, og med effekt fra det tidspunktet og fremover ved å endre innstillinger i din nettleser (web browser settings). Du må da velge å blokkere tredje-parts cookies.

9. Om deling av personopplysninger 

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Bring for frakt av varer du bestiller og Nets for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Bring som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Bring sine vilkår og våre kjøpsvilkår. 

Dersom du ønsker å betale med faktura via Nets, må du samtykke til at Nets utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. 

Ved assistanse til bestilling i clima-norge.no via telefon, blir ikke oppgitt personnummer lagret.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

10. Dine rettigheter 

Du kan kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på Min Konto, eller ved å ta kontakt med oss, slik at vi kan rette opp. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette din innloggingskonto i nettbutikken. 

11. Kontaktinformasjon 

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Clima Norge AS, Næringsveien 6, 4323 Sandnes.

Telefon: 51 65 11 51

E-post: post@clima-norge.no