• Frakt og leveranse

    Fraktpris beregnes automatisk i kassen ut i fra vekten på bestilte varer og ditt postnummer.

    Sporing: Når pakken er klar for sending får du en e-post med sporingsopplysninger. Hentelapp får du på sms og e-post. Sendingen kan ikke spores med en gang du får e-posten, men når pakken er underveis med Posten/Bring.

    Vi sender varene med Pakke til hentested eller pakke levert hjem til privatpersoner. Bedrifter med betjent bedriftsadresse kan også velge Pakke til bedrift og få varene levert på døren. 

    Varene sendes normalt fra oss innen neste virkedag. Vi har vanligvis alle varer på lager for rask ekspedering. Dersom vi skulle gå tom, vil vi ta kontakt med deg. 

    Betaling for bedrifter

    For bedrifter er det kun kort som betalingsmåte. Nets faktura gjelder bare privatpersoner. Ønsker din bedrift faktura, ta kontakt med oss på post@clima-norge.no eller tlf. 51651151. 

    Betaling med Nets

    Betaling med kort

    Betaler du med kort, blir beløpet reservert av Nets med det samme, men vi effektuerer ikke betaling til oss før varen er klar til forsendelse. Du trenger kanskje kodebrikke/BankID ved kortkjøp. 

    Hvem kan betale med AfterPay faktura?

    Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge AfterPay samtykker du i at Arvato Finance AS innhenter kredittopplysninger om deg. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med AfterPay er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom faktura misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS. Arvato Finance AS har rett til å overdra og/eller pantsette gjelden. 

    Ved problemer, kan du ta kontakt med Nets kundeservice på telefon 08989, eller via nettsiden her. Du kan også ringe oss på telefon 51 65 11 51.

    Personopplysninger

    Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. I produktanmeldelser må du vurdere hvor personlig du vil være, men navn og ev. bosted øker troverdigheten.

    Erklæring om personvern og sikkerhet

    Kortinformasjon

    Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

    Forbehold

    Vi tar forbehold om eventuell feil informasjon om varer på nettsiden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. 

    Rutiner for retur av varer

    Transportskader

    Ved transportskader bør du ringe oss snarest, gjerne mens du er på postkontoret, så blir vi enig om hva som skal gjøres. 

    Avbestilling

    Dersom du ønsker å avbestille varene tar du kontakt med oss på f.eks. kontaktskjema.

    Reklamasjon

    Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Vi anbefaler at du ringer oss først, for veiledning, og for å utelukke brukerfeil. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp. Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. 

    Angrerett

    I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, gir du beskjed til oss på epost, kontaktskjema eller angrerettskjema, og returnerer varen i samme stand som du mottok den. Du vil da få refundert det du har betalt med følgende forbehold:

    • Hvis du har valgt en dyrere fraktmåte til deg enn servicepakke, vil mellomlegget debiteres deg.

    • Ved tranportskader under retur som skyldes at varen er pakket inn dårligere enn slik du mottok den, vil verdiforringelsen debiteres deg.

    • En eventuell reduksjon i varens verdi som skyldes en annen håndtering av varen enn den som er nødvendig for å fastslå dens egenskap og funksjon, vil debiteres deg. 

    Dersom du ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. epost), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp. Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Du betaler returfrakt og er ansvarlig for returfrakten. Ikke send med postoppkrav. Du kan ikke returnere apparater som har vært brukt, eller flasker med forseglet kork som har vært åpnet. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette.

    Forbrukerkjøp

    Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven

    For mer tips og råd kan man benytte seg av linkene nedenfor: